De badkamer heeft nood aan Travertijn

Travertin Chocolat, zo heet de natuursteen die de badkuip/de wastafel versierd. Het gaat hierbij om een afzettingsgesteente. Zijn bruine klank straalt warmte uit. Vloer en wand zijn met kalksteen Thalla Beige bekleed. De heldere en dadelijke indeling van de ruimte bekoort door elegantie.

 

Travertijn werd in “leather touch”-stijl verwerkt, zodat de lagen licht gebold aanvoelen. Het eerder broze materiaal werd achteraan verstevigd. Thalla Beige overtuigt dankzij haar sobere homogene oppervlakte.

 

radermacher_thalla_travertin_chocolat_badewanne
radermacher schoffers

Deze badkamer is een samenwerking tussen Radermacher + Schoffers Architekten.

 

Meer informaties over Travertijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*